Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ευρωεκλογές – Στ. Κασσελάκης: Το άλλωθι του 41% έχει τελειώσει

«Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, υπογραμμίζοντας ότι «ο ελληνικός λαός μου έχει δώσει τον χώρο και τον χρόνο για να χτίσω κυβερνητική πρόταση.

«Αυτούς τους μήνες είμαστε ένα, το οποίο έχει περάσει από πάρα πολλά μετά την διπλή οδυνηρή ήττα πέρσι. Περάσαμε διασπάσεις, από μία πορεία μεταβλητότητας μέχρι να φτάσουμε στο ευρωψηφοδέλτιο το οποίο το επέλεξε η κοινωνία η ίδια και γι’ αυτό πρέπει όλοι οι φίλοι και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πάρα πολύ περήφανα», πρόσθεσε.

«Εκεί που άλλοι με τεράστια χρέη και ύποπτα κονδύλια για διαφημίσεις συμβούλους, κομματικές δαπάνες, απέναντι σε εμάς, που μέσα στα μέτρα μας μείναμε ηθικοί όπως έπρεπε, καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά από το 23% στο 13%. Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει. Αυτό είναι μια επιλογή του ελληνικού λαού. Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει», υπογράμμισε για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, σημειώνοντας ότι «ο ελληνικός λαός μου έχει δώσει τον χώρο και τον χρόνο για να χτίσω κυβερνητική πρόταση.

«Είμαι περήφανος για όλες και για όλους σας», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι και οι τέσσερις ευρωβουλευτές του κόμματος θα προσφέρουν τα πάντα για να είναι η Ευρώπη η Ευρώπη των πολλών.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή