Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Αποκάλυψη olympia για το Πόθεν Έσχες της ΝΔ: Τι έγιναν τα Θαλασσοδάνεια από την Αγροτική Τράπεζα;

netakias

Το Olympia.gr είναι το πρώτο και ίσως από τα λίγα blog στην Ελλάδα που αποκάλυψαν τον σκάνδαλο με τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων μέσω της Αγροτικής Τράπεζας.

Συγκεκριμένα στις 6 Δεκεμβρίου 2017, είχαμε αποκαλύψει ότι συστημικός τραπεζίτης, ο οποίος είχε προειδοποιήσει την τότε διοίκηση της ΑΤΕ, ότι λειτουργεί με εντολές της κυβέρνησης και τα θαλασσοδάνεια πήγαν στο καλό κομμάτι της τράπεζας και δεν έγιναν απαιτητά και στη συνέχεια με την τροπολογία τη ντροπής οι τραπεζίτες απαλλάχθηκαν από τις ποινικές ευθύνες!

Οι δικαστές που διερευνούσαν το γιγαντιαίο σκάνδαλο συναντούσαν τεράστια εμπόδια γιατί η φωτογραφική τροπολογία των Σαμαρά και Βενιζέλου προστάτευσε τους τραπεζίτες. Μέχρι που το κορυφαίο στέλεχος της ΑΤΕ κατέθεσε συγκλονιστικά που τεκμηριώνουν το κακούργημα της απάτης, της σύστασης εγκληματικής συμμορίας και άλλες βαρύτατες κατηγορίες.

Τι έγιναν εκείνα τα θαλασσοδάνεια κύριε Μητσοτάκη;

Όσο δεν απαντά η ΝΔ για τα δάνεια εμείς θα ρωτάμε: Που βρίσκονται τα δάνεια της ΝΔ που είχε πάρει από την Αγροτική Τράπεζα; Τι ρυθμίσεις έχουν γίνεί, αν έχουν γίνει, για το δάνεια από την Πειραιώς (μόνο 15εκ€);

Αφού έχει καταγγελθεί το δάνειο που είχε πάρει από την Attica Bank, που είναι το πιο πρόσφατο ημερομηνιακά, μήπως ισχύει το ίδιο και για όλα τα προηγούμενα με βάση την εξέλιξη του δανεισμού που συνεχώς αυξάνεται και ως το 2022 ήταν στα 435εκ€;

Υ.Γ: Κάποιες απαντήσεις τις γνωρίζουμε ήδη.

ΠΗΓΗ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή