Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Η εκλογική πτώση της κυβέρνησης πάνω από 11 μονάδες δεν θα είναι νίκη, αλλά ήττα Μητσοτάκη

Με αφορμή ότι απομένουν λίγες ημέρες ακόμα μέχρι την προσφυγή προς τις κάλπες για τις Ευρωεκλογές, ο Επικεφαλής του ΧριστιανοΔημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος σχολιάζει το πολιτικό τοπίο αλλά και την διαφαινόμενη πτώση των ποσοστών της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νικολόπουλος αναφέρει:

« Το συν – πλην 30% θα δώσει το έναυσμα της ανατροπής του WOKE- ΚΙΚΟΥ τρικομματικού συστήματος των 3 ΑΚΗΣ.
  

Πριν μόλις 12 μήνες, με 41% ξεκίνησε την δεύτερη κυβερνητική του θητεία και να που μέσα σ’ ένα χρόνο παίρνει ηχηρό μήνυμα από την ΕΥΡΩΚΑΛΠΗ με βαθύ αποτύπωμα ποσοστό γύρω από το 30%.

A064449A FF68 4C4B A3D1 723354298B36
Ο Νίκος Νικολόπουλος

Δεν μπορεί να βαπτισθεί «επιτυχία», ούτε η καταψήφιση, ούτε η αποχή της συντριπτικής πλειοψηφίας επί των εγγεγραμμένων και των  εχόντων δικαίωμα ψήφου.

Η κυβέρνηση παίζει μόνη της και χάνει!!

Βρίσκεται έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς αντιπολίτευση, κι όμως, τα κυβερνητικά αυτογκόλ είναι πολλά…

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τα αποσπασματικά μέτρα που παίρνει δεν αντιμετωπίζει, ούτε την αβάσταχτη ακρίβεια, ούτε την κρίση στην οικονομία.     

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός που όλη τη Μεγάλη Βδομάδα έκανε …μακριούς Σταυρούς προσπαθώντας να δείξει ένα άλλο πρόσωπο, το μόνο που κατάφερε ήταν να εξοργίσει όλους εκείνους που έχουν ως «πηδάλιο» στη ζωή τους το Ευαγγέλιο και να τους κάνει να θυμηθούν τις πράξεις του. Πράξεις που φανερώνουν το μένος του κατά των χριστιανικών παραδόσεων και αξιών και την περιφρόνηση του για την εκκλησία και τους πιστούς.

Είναι άλλωστε ο ίδιος που «κλειδαμπάρωσε» τις εκκλησίες μας κατά την περίοδο της πανδημίας και που υπερήφανος είπε στον κ. Τσίπρα στην Βουλή (Νοέμ. 2021) :  «μην ξεχνάτε πως ΕΓΩ έκλεισα τις εκκλησίες και δεν γιορτάσαμε πέρυσι Πάσχα»! 

Για την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Μητσοτάκη ήταν αδιανόητο να κλείσουν τα supermarkets, τα petshops, και αυτά  δεν ήταν επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία, σε αντίθεση με τους Ιερούς Ναούς που στοχοποιήθηκαν ως ο υπ’ αριθμ. «ΕΝΑΣ» δημόσιος κίνδυνος.

Απαγορεύτηκε μάλιστα από τον … Ορθόδοξο Πρωθυπουργό … ακόμη και αυτή η Θεία Λειτουργία σε ανοικτούς χώρους, καθώς και ο Αγιασμός των υδάτων στην θάλασσα. Ο εορτασμός της Ανάστασης το 2021 έγινε πριν τις 12 τα μεσάνυχτα γιατί …: «ενείχε υγειονομικούς κινδύνους σε αντίθεση με τον εορτασμό τρεις ώρες νωρίτερα».

Δύο μέρες μετά την κατάργησε για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για την βλάσφημη σκοπιμότητα της που δεν ήταν άλλη από το να εξευτελίσει την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ .

Έφτασε να στέλνει αστυφύλακες στους Ιερούς Ναούς όπου συλλάμβαναν Ιερείς επειδή … μετέδιδαν το Σώμα και Αίμα Χριστού στους πιστούς , παρά τις απαγορεύσεις του Μητσοτάκη και τους έστειλε στον Εισαγγελέα, ενώ δίκασε τον Μητροπολίτη Κέρκυρας επειδή λιτάνευσε – χωρίς εκκλησίασμα – το άφθαρτο σκήνωμα του Θαυματουργού Πολιούχου Αγίου Σπυρίδωνα.

Έστειλε στα δικαστήρια την « χριστιανική πλειοψηφία » μαζί με την άθεη αριστερά τον υπογράφοντα – τότε ανεξάρτητου βουλευτή – να δικαστεί για ρατσισμό γιατί ομολόγησε στη τηλεόραση ότι «ο Θεός εποιησεν αρσεν και θυλι », όπου και αθωώθηκε παμψηφεί.

Κατάργησε την γιορτή των Τριών Ιεραρχών και εξαφάνισε την Χριστιανική αγωγή από τα εκπαιδευτικά προγράμματα ενώ ψήφισε τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών κόντρα στην συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού και την κάθετη αντίθεση της Εκκλησίας της Ελλάδας.

Ασφαλώς δεν υπάρχουν «Χριστιανό-μετρα» αλλά επίσης δεν μπορεί να προσποιείται τον «Πιστό» ο κ. Μητσοτάκης!! Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που ποδοπατά το Ιερό Ευαγγέλιο και ασκεί μια βλάσφημη πολεμική εναντίον των μυστηρίων, των αξιών και των ιερών θεσμών και ιδιαίτερα του ιερού θεσμού της Οικογένειας.

Η σαφής πτώση ξεκίνησε από την ώρα που ο κόσμος αντελήφθη ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει σχέση με την παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ούτε του Κώστα Καραμανλή, αλλά αποτελείτην συνέχεια του Κώστα Σημίτη!! Και φάνηκε σε όλες τις αναιμικές συγκεντρώσεις, καταδείχθηκε όμως ακόμα και σε αυτές τις στημένες δημοσκοπήσεις.

Παρόλα αυτά όμως η άνευ προηγουμένου αμετροέπεια και αλαζονεία, δεν επέτρεψε κανένανγόνιμο προβληματισμό, ούτε καν ίχνος αυτοκριτικής υπήρξε

Όλα δείχνουν ότι ήδη χάθηκε το 1/4 των ψηφοφόρων του Μητσοτάκη, μόλις 12 μήνες μετά την νίκητου 41%, που πήρε στην προηγούμενη εκλογική μάχη. Κι ας μας πλάσαραν το αφήγημά τους, ότι, δήθεν, η σύγκριση πρέπει να γίνει με τα ποσοστά των προηγούμενων Ευρωεκλογών. Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε. Όσο κι αν δεν τους βολεύει, η σύγκριση γίνεται και θα γίνεται πάντα με βάση τις δυνάμεις κάθε κόμματος στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση, όποια κι αν είναι αυτή.

Δέκα μονάδες κάτω, λοιπόν, είναι πάταγος και εάν πέσει έστω και ελάχιστα πιο κάτω απ’ το κάτω (…) δηλαδή απ’ το 30%, θα σημάνει την κατάρρευση του «ΠΑΣΟΚ Μητσοτάκη»

Η ψήφος των ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ αποτελεί μέγα πολιτικό γεγονός πρώτου μεγέθους που δεν συγχωρείται η αποχή.

Η ψήφος διαμαρτυρίας φέρνει σίγουρη κατάρρευση των εθνομηδενιστών

Μια κατάρρευση που δεν θα ‘ναι αναστρέψιμη.

Μια κατάρρευση της κυβέρνησης «ΠΑΣΟΚ Μητσοτάκη» θα έχει το κακό και ατιμωτικό τέλος του Σημίτη που θα ολοκληρωθεί μέχρι τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε αυτές και αν γίνουν.

Η ελληνική κοινωνία ανέχεται και δίνει δεύτερη ευκαιρία αλλά όταν κάποια κυβέρνηση τολμήσει να προσβάλει τα όσια και ιερά και εάν μάλιστα θεωρήσει ότι μπορεί να παζαρεύει τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας που αποκτήθηκαν με ποταμούς αίματος των προγόνων μας, τότε την στέλνει, με την «σκουπιδιάρα», στην «χωματερή» της Ιστορίας...

Οι δήθεν  «αφυπνιστικές», πολυπολιτισμικές και… πολύχρωμες «ντιρεκτίβες» και οι αντιγραφές «μοδάτων» συμπεριληπτικών μοντέλων άλλων ευρωπαϊκών κρατών καθώς και η υιοθέτηση «επιταγών» της παγκόσμιας woke κουλτούρας θα κάνουν τον Μητσοτάκη και την διεφθαρμένη ελίτ να αντιληφθούν, για τα καλά, ότι Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ!! ».

ΠΗΓΗ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή