Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πολιτικοί αρχηγοί – μουσαφίρηδες, έκλεισαν τα μάτια στα κλειστά καταστήματα και τα σφραγισμένα σπίτια της περιφέρειας…

Τελευταία εβδομάδα πριν τις Ευρωεκλογές και ο κόσμος δεν έχει καταλάβει το τι αποκόμισαν οι Αρχηγοί των μεγάλων κομμάτων δηλαδή οι την…εξουσία αποβλέποντες, από τις ασταμάτητες ανά την επικράτεια περιοδείες τους. Τα μεγάλα προβλήματα του Ελληνισμού, δεν έδειξαν να τα έχουν όχι μόνον εντοπίσει, αλλά ούτε καν αντιληφθεί αν και βρίσκονται μπροστά τους από όπου πέρασαν.

Πιο συγκεκριμένα, επισκεπτόμενοι τις δύο μεγάλες πόλεις του Νομού
της Ηλείας δεν πρόσεξαν τα ξενοίκιαστα καταστήματα;

Ούτε τα πάνω από τα μισά εγκαταλελειμμένα σπίτια;

Τι είδαν επί τέλους ή και τι κατάλαβαν για να το φροντίσουν; Και επειδή τα αναφερθέντα σίγουρα δεν είναι ιδιαιτερότητες του πιο πάνω Νομού, αλλά και άλλων αν όχι όλων, όπου και ακμάζει η παρακμή με πρώτη πρώτη την μηδενική οικοδομική δραστηριότητα προϊόν της πληθυσμιακής συρρίκνωσης της χώρας, σε αντίθεση με «τας Αθήνας» όπου σφίζουν από ζωή και κίνηση τα μεν τουριστικά μέρη από επισκέπτες, και τα δε μή τουριστικά μέρη από τους απρόσκλητους, και το χειρότερο, αργόμισθους αλλοδαπούς που οι αφελείς εκεί νομίζουν ότι ήλθαν στην Αθήνα «για να δουλέψουν»!

Σιγά που θα δουλέψουν, αφού υπάρχει μεγαλύτερο εισόδημα από τις…. «μη ιδρωμένες» της νύχτας, που είναι και πολλές, «δραστηριότητες». Πάνω σε αυτά το τι λοιπόν θα πράξουν οι υποψήφιοι «ταγοί» μας, κουβέντα.

Ως εκ των ως άνω λοιπόν και αφού σε 8 ημέρες «η μπάλα» θα βρίσκεται στο μέρος του λαού, ο ίδιος ο λαός ας δείξει, και θα δείξει, το τι «παικταράς» είναι, αυτή την φορά. Προβλέπονται ξαφνιάσματα για τους αλλιώς αισθανόμενους.

ΠΗΓΗ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή