Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

«91 Athens Riviera»: Πόσο θα κοστίζει μια διανυκτέρευση στο πολυτελές κάμπινγκ που θα ανοίξει στη Βούλα

Στις 15/6 ανοίγει το νέο glamping resort, 91 Athens Riviera, στη Βούλα. Το όνομα είναι εμπνευσμένο από την Εθνική Οδό 91 -τη μεγαλύτερη εθνική οδό της Αττικής που συνδέει το κέντρο της Αθήνας με την Αθηναϊκή Ριβιέρα, καταλήγοντας στο Σούνιο- όπου βρίσκεται το νέο project.

Σε έκταση 45.000 τ.μ. το «91 Athens Riviera» θα συστήσει στην ελληνική αγορά τη φιλοσοφία του πολυτελούς camping (glamorous camping), που θα περιλαμβάνει 30 πολυτελείς σκηνές στην περιοχή. Επισκέπτες και μέλη θα έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων, σε μία σύγχρονη όαση, όπου θα απολαμβάνουν υπηρεσίες και εμπειρίες που θα προβάλουν μία ολιστική προσέγγιση ευεξίας, χαλάρωσης και εκγύμνασης.

Το «91 Athens Riviera» θα περιλαμβάνει 8 μεγάλα γήπεδα τένις -και 2 μικρότερα- για τους λάτρεις του αθλήματος. Παράλληλα, ο χώρος θα περιλαμβάνει εσωτερικό/εξωτερικό γυμναστήριο με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, καθώς και γήπεδο για beach volley. Έμπειροι προπονητές τένις θα καθοδηγούν τους παίκτες, ενώ όλοι οι επισκέπτες του glamping και τα μέλη του club θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε ατομικά ή ομαδικά προγράμματα προπόνησης

Οι… αλμυρές τιμές

Βεβαίως οι τιμές για να μείνει κάποιος σε ένα τέτοιο μέρος, δεν είναι μικρές. Όπως βλέπουμε στην πλατφόρμα κρατήσεων, για μία διανυκτέρευση τη μέρα της «πρεμιέρας» του glamping, η τιμή ξεκινά από τα 1.055 ευρώ το βράδυ όσον αφορά τον τύπο δωματίου «Cabana» δύο υπνοδωματίων με πισίνα.

Οι συγκεκριμένοι τύποι δωματίων, που είναι και οι πιο απλοί και οικονομικοί, εμφανίζονται στο σύστημα προκρατήσεων από τον μήνα Ιούλιο και ύστερα, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 962 ευρώ τη μέρα για τις 15 Ιουλίου (με limited time offer) και 1.010 ευρώ για το ίδιο δωμάτιο με παροχή πρωινού (πάλι σε περιορισμένης χρονικής περιόδου προσφορά). Εκτός της προσφοράς, η τιμή διαμορφώνεται στα 1.203 ευρώ και 1.263 ευρώ με πρωινό αντίστοιχα, για κάθε βράδυ διαμονής. Για την ίδια ημερομηνία του Σεπτεμβρίου, οι τιμές παραμένουν ίδιες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν και άλλους τύπους δωματίων, με τις τιμές φυσικά να ανεβαίνουν ανά περίπτωση.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή