Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Τα 5 πράγματα που μπορείς να πάρεις από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου (και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα)

Όσοι έχουν επισκεφτεί κάποιο σχετικά καλό ξενοδοχείο (σ.σ δεν εννοούμε αναγκαία κάποιο που είναι 5 αστέρων), δεδομένα θα έχει βρεθεί μπροστά στο δίλημμα για το αν μπορεί να… πάρει ή όχι κάποια από τα πράγματα που προσφέρονται στα δωμάτιο.

Η Daily Mail φιλοξένησε ένα σχετικό θέμα, στο οποίο φτιάχνει μία μικρή λίστα με τα πράγματα που μπορούμε να πάρουμε, χωρίς να υπάρξει πρόβλημα. Όχι, οι πετσσέτες δεν είναι μέσα στην λίστα…

Καλλυντικά: ΟΚ, αυτό είναι προφανές, καθώς σχεδόν όλοι παίρνουμε όταν φεύγουμε, τα μικρά μπουκαλάκια με το σαμπουάν, το μαλακτικό και το αφρόλουτρο που υπάρχουν στα δωμάτια, αν φυσικά έχουν περισσέψει. Αν μάλιστα μας αρέσει και η γεύση της οδοντόκρεμας, τόσο καλύτερα.

Παντόφλες: Ξέρεις αυτό το ζευγάρι τις άσπρες παντόφλες που υπάρχουν συνήθως στην ντουλάπα. Σίγουρα στο σπίτι θα έχεις τις δικές σου και δεν πρόκειται να τις χρησιμοποιήσεις, αλλά αν φιλοξενήσεις κάποιον, καλό είναι να έχεις ένα ζευγάρι έξτρα για να του δώσεις.

Φρούτα: Λίγα είναι τα ξενοδοχεία που τα προσφέρουν, αλλά αν είσαι στους τυχερούς και δεν τα φας όσο θα μείνεις εκεί, μπορείς να τα πάρεις για την διαδρομή της επιστροφής.

Αναλώσιμα: Κοινώς τα μπλοκάκια, τα στιλό, οι καρφίτσες και τα ντοσιέ που υπάρχουν στο δωμάτια. Μην το σκεφτείς… Πάρ’ τα.

Ομπρέλες: Συνήθως τα περισσότερα ξενοδοχεία επιτρέπουν να πάρεις την ομπρέλα που έχουν στα δωμάτια σε περίπτωση βροχής. Γιατί; Πολύ απλά γιατί έχουν το logo του ξενοδοχείου πάνω και το βλέπουν σαν μία κινητή διαφήμιση όποτε την χρησιμοποιεί κάποιος. Προσοχή όμως… Αν η ομπρέλα είναι ήδη στο δωμάτιο, τότε μπορείς να την πάρεις. Αν όμως πρέπει να την ζητήσεις από την ρεσεψιόν, τότε θα πρέπει να την επιστρέψεις.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή