Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Το Ελληνικό νησί στο οποίο πας με ακτοπλοϊκό εισιτήριο μόλις 10,5 ευρώ

Αν σκέφτεσαι να πας σε ένα Ελληνικό νησί αλλά δεν θες να ξοδέψεις μια περιουσία, τότε μπορείς να τσεκάρεις την επιλογή της Αίγινας. Εκτός από την κοντινή απόσταση από την Αθήνα, το νησί αυτό έχει ένα ακόμα θετικό: Μπορείς να μεταβείς εκεί με φθηνά ακτοπλοϊκά.

Όπως βλέπουμε με μια γρήγορη αναζήτηση, μπορείς να βρεις ακτοπλοϊκό εισιτήριο από μόλις 10,5 ευρώ, μέσα στον Ιούνιο. Και αφετηρία το λιμάνι του Πειραιά. Άλλα 10,5 ευρώ πρέπει να υπολογίσεις για την επιστροφή. Φυσικά οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν όσο μπαίνουμε στο καλοκαίρι.

Η Αίγινα είναι από τα αγαπημένα οικονομικά νησιά για διακοπές, μιας και συνδυάζει φθηνά ακτοπλοϊκά και πληθώρα επιλογών για φαγητό και διασκέδαση. Υπάρχουν στέκια για όλα τα μπάτζετ και είναι από τους πιο κοντινούς προορισμούς με καράβι.

Το «νησί της διπλανής πόρτας», όπως το αποκαλούν οι κάτοικοι της Αθήνας, βρίσκεται λιγότερο από μια ώρα μακριά. Από τα πιο κοντινά νησιά από το λιμάνι του Πειραιά, αλλά και τα πιο φθηνά, η Αίγινα διαθέτει επισκέπτες όλη την καλοκαιρινή περίοδο.

Έχε στο νου σου όμως ότι τον Αύγουστο οι τιμές ανεβαίνουν πιο πάνω εξαιτίας του Δεκαπενταύγουστου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόλις 1 ώρα και 10 λεπτά από την Αθήνα: Πως είναι να δουλεύεις remote από την Ύδρα με το laptop σου

 

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή