Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Το κόλπο για να ξεκλειδώσεις ένα καρότσι σούπερ μάρκετ, χωρίς να βάλεις κέρμα (Εικόνα)

Σίγουρα σας έχει τύχει. Να ετοιμάζεστε να μπείτε στο σούπερ μάρκετ και να ψάχνετε μανιωδώς στην τσάντα σας για ένα κέρμα του ενός ευρώ για να βάλετε στο καρότσι. Και την ώρα που όλο και περισσότεροι κάνουν χρήση των ανέπαφων συναλλαγών με τις τραπεζικές κάρτες, η πιθανότητα να έχετε επάνω σας ένα κέρμα για να ξεκλειδώσετε το καρότσι του σούπερ μάρκετ μοιάζει να είναι σχεδόν μηδαμινή.

Αλλά μία χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και συγκεκριμένα από την Αγγλία, κατέληξε σε ένα πολύ απλό κόλπο για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Αντί να χρειαστεί να μπει στο σούπερ μάρκετ, να φτάσει μέχρι το ταμείο, να ζητήσει από τον υπάλληλο να του κάνει ψιλά και να πάει πάλι έξω για να πάρει το καρότσι, σκέφτηκε να στραφεί στα απλά κλειδιά για βοήθεια.

Έτσι λοιπόν η χρήστης του Twitter με το όνομα @leninsgf_ έβαλε στην ειδική εγκοπή του καροτσιού – που συνήθως προορίζεται για το κέρμα του ενός ευρώ – το στρογγυλό τμήμα του κλειδιού και κατάφερε να ξεκλειδώσει το καρότσι. «Έξυπνο κόλπο εάν δεν έχετε κέρματα για το καρότσι του σούπερ μάρκετ» έγραψε στον λογαριασμό της.

Καρότσι σούπερ μάρκετ με κλειδί αντί για κέρμα στην ειδική εγκοπή

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή