Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ινδονησία: Πύθωνας 5 μέτρων καταβρόχθισε ολόκληρη γυναίκα

Μια αγνοούμενη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο στην Ινδονησία αφού την έφαγε ολόκληρη ένας τεράστιος πύθωνας, όπως διαπίστωσαν ντόπιοι όταν ξεκοίλισαν το φίδι.

Η Φαρίντα, 45 ετών, εξαφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης. Το πτώμα της ανακαλύφθηκε μέσα στον πύθωνα την Παρασκευή από τον σύζυγό της και κατοίκους του χωριού Kalempang στην επαρχία South Sulawesi, δήλωσε τοπικός αξιωματούχος, σύμφωνα με το AFP.

Η αναζήτηση της αγνοούμενης μητέρας τεσσάρων παιδιών ξεκίνησε αφού δεν επέστρεψε στο σπίτι της το βράδυ της Πέμπτης, δήλωσε στο AFP ο επικεφαλής του χωριού Suardi Rosi.

Ο σύζυγός της «βρήκε τα πράγματά της… γεγονός που τον έκανε να υποψιαστεί. Στη συνέχεια οι κάτοικοι του χωριού έψαξαν την περιοχή. Σύντομα εντόπισαν έναν πύθωνα με ”μεγάλη κοιλιά”, δήλωσε ο Σουάρντι.

«Συμφώνησαν να ανοίξουν το στομάχι του πύθωνα. Μόλις το έκαναν, το κεφάλι της Φαρίντα έγινε αμέσως ορατό».

Η αγνοούμενη γυναίκα βρέθηκε με τα ρούχα της μέσα στο τεράστιο φίδι, το οποίο φέρεται να είχε μήκος τουλάχιστον 5 μέτρα.

Ο σύζυγός της, που αναγνωρίστηκε ως Noni, εξέφρασε τη λύπη του που άφησε τη γυναίκα του να βγει μόνη της. «Αν ήμουν μαζί της εκείνη την ημέρα, το φίδι δεν θα είχε τολμήσει να την αγγίξει», είπε, σύμφωνα με το ViralPress.

Ο δικτυωτός πύθωνας θεωρείται το μακρύτερο φίδι στον κόσμο και είναι ενδημικός στην Ινδονησία, τις Φιλιππίνες, την Ινδία και το Βόρνεο. Ο μακρύτερος δικτυωτός πύθωνας που ανακαλύφθηκε ποτέ είχε μήκος σχεδόν 10 μέτρα και ζύγιζε 350 κιλά, σύμφωνα με το Reptiles Magazine.

Η φυσική του διατροφή είναι κυρίως τρωκτικά, αλλά τα μεγαλύτερα φίδια είναι γνωστό ότι τρέφονται με χοίρους, μοσχογάλες, γουρούνια ακόμη και πρωτεύοντα θηλαστικά.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή