Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πώς θα κάνεις τα ρούχα σου να μυρίζουν υπέροχα για μέρες; Βρήκαμε τα αρωματικά μεγάλης διάρκειας που θα λατρέψεις

Πολλές φορές τυχαίνει να βγαίνουμε στο μπαλκόνι ή να περπατάμε στο δρόμο και να μας έρχονται μυρωδιές φρεσκάδας και καθαριότητας από τις κρεμασμένες μπουγάδες στα μπαλκόνια. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που με κάποιον τρόπο μυρίζουν πάντα υπέροχα και σε κάνουν να αναρωτιέσαι τι κάνεις λάθος στα μαλακτικά που επιλέγεις, η μυρωδιά των οποίων δε διαρκεί περισσότερο από μερικές ώρες.

Το μυστικό για ρούχα και λευκά είδη που μοσχοβολάνε και κάνουν τους πάντες να ρωτάνε “Τι βάζεις;” και να σε κυνηγάνε για να σε μυρίσουν, είναι να βρεις ένα αρωματικό που διαρκεί και “ακτινοβολεί”. Και τέτοια αρωματικά είναι τα ιταλικά La Bella Lavanderina, τα οποία από τότε που ήρθαν στην Ελλάδα κάνουν μεγάλη θραύση. Πρόκειται για αρωματικά πλυντηρίου μακράς διάρκειας, τα οποία πραγματικά μυρίζουν “όνειρο”. Και είναι ίσως το μοναδικό “όνειρο” που διαρκεί τόσο πολύ, αφού τα La Bella Lavanderina είναι ειδικά σχεδιασμένα να διατηρούν τα ρούχα και τα υφάσματα αρωματισμένα για μέρες.

Βρες όλα τα αρωματικά της La Bella Lavanderina εδώ

Η χρήση του είναι απλή. Βάζεις μαζί με ένα κοινό μαλακτικό μισό με ένα καπάκι από το La Bella Lavanderina και αυτό είναι όλο. Με το που ανοίξεις την πόρτα του πλυντηρίου, όλο το σπίτι για γεμίσει αρώματα φρεσκάδας, καθαριότητας και σαπουνιού. Η La Bella Lavanderina έχει πάρα πολλές μυρωδιές, ώστε να βρούμε αυτή που θα “ερωτευτούμε”: άνθη πορτοκαλιού, άνθη λεμονιού, πούδρα, βανίλια, σανδαλόξυλο, κέδρος, κεχριμπάρι και ένα σωρό άλλα υπέροχα αρώματα σε συνδυασμούς που δεν έχουμε ξαναμυρίσει σε αρωματικά ρούχων. Τα συγκεκριμένα αρωματικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για πλύσιμο στο χέρι ή να τα προσθέσουμε στο στεγνωτήριο.

Βρες όλα τα αρωματικά της La Bella Lavanderina εδώ

Πέρα από τα αρωματικά πλύσης, στην Ελλάδα θα βρούμε και αρωματικά σπρέι της La Bella Lavanderina με αντίστοιχες μυρωδιές, με οποία μπορούμε να ψεκάζουμε για να φρεσκάρουμε τα ρούχα μας, τις κουρτίνες, τα σεντόνια, τις πετσέτες μέχρι και τις θήκες αποθήκευσης ρούχων, τις ντουλάπες και τα πατάκια του αμαξιού. Με λίγα λόγια, ό,τι έχει ύφασμα.

Βρες όλα τα αρωματικά της La Bella Lavanderina εδώ

Τα “επίμονα” La Bella Lavanderina δημιουργήθηκαν από την Ιταλίδα Alessandra Nava, η οποία λάτρευε τα αρώματα, αλλά και όλα αυτά που ενεργοποιούν τα αρώματα: αναμνήσεις και συναισθήματα. Είναι οικολογικά, cruelty-free και εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια και οργανική αλκοόλη, εξασφαλίζοντας ότι είναι ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ ακόμα και η συσκευασία τους είναι φτιαγμένη από ζαχαροκάλαμο.

Τέτοιες μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας μας υπενθυμίζουν ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Μια τόσο απλή κίνηση μπορεί να φέρει την αληθινή φρεσκάδα στην ντουλάπα μας και να μας χαρίσει μεγάλη χαρά που θα μας συνοδεύει όλη μέρα.

Τα προϊόντα της La Bella Lavanderina φέρνει στην Ελλάδα το Passatempo, που είναι και ο μοναδικός αντιπρόσωπος της εταιρείας στη χώρα. Στο Passatempo εκτός από τα La Bella Lavanderina, μπορούμε θα βρούμε και καταπληκτικά χρώματα κιμωλίας για να μεταμορφώσουμε τα έπιπλά μας.

Βρες όλα τα προϊόντα εδώ

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή