Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος σε μισεί (ακόμα κι αν δεν στο λέει)

Αν κάποιος σας μισεί κρυφά, θα ενεργήσει διαφορετικό τρόπο. Σε αντίθεση με τους ανθρώπους που σας αντιπαθούν, θα είναι λίγο πιο κρυφός.

Το μόνο χειρότερο πράγμα από το να σε μισούν, είναι όταν κάποιος σε μισεί κρυφά. Είναι χειρότερο γιατί, μερικές φορές οι ενέργειές τους δεν γίνονται αντιληπτές, όπως συμβαίνει με έναν ναρκισσιστή.

Πολλοί άνθρωποι που μισούν κρυφά τους άλλους είναι ναρκισσιστές. Οι συμπεριφορές τους είναι εξαντλητικές και μπορεί να βλάψουν την αυτοεκτίμησή σας. Το χειρότερο από όλα: Θα σας αφήσουν να αισθανθείτε σύγχυση.

Εδώ είναι μερικά σημάδια ότι κάποιος σας μισεί κρυφά.

1. Δεν μπορούν να σου κάνουν κομπλιμέντα

Κάποιος που σε μισεί κρυφά είναι ψεύτικος. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα κομπλιμέντα είναι πράξεις επαίνου που επιτρέπουν σε κάποιον να καταλάβει ότι νοιάζεσαι γι ‘αυτόν, αυτό δεν ταιριάζει με τη νοοτροπία του hater. Στην πραγματικότητα, τα αξιοσημείωτα καλά σας χαρακτηριστικά μπορεί να είναι αυτά που κάνουν κάποιον να σας μισεί κρυφά.

Ναι, δεν πρόκειται να τρέψουν την προσοχή στα καλά σας σημεία. Οπότε θα ξέρετε.

2. Ρίχνουν «σκιά»

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε τι σημαίνει αυτό, πάμε να το δουμε. Το να «σκιάζετε» είναι κάτι σαν το αντίθετο από ένα κομπλιμέντο, μόνο που δεν είναι κατάφωρη προσβολή. Περιλαμβάνει αρνητικές υποδηλώσεις που καλύπτονται από λεπτές εκφράσεις ή σχόλια. Είναι μια πλάγια προσβολή.

3. Δεν είναι χαρούμενοι για εσάς

Όταν είσαι επιτυχημένος σε κάτι ή πετυχαίνεις έναν στόχο, δεν είναι χαρούμενοι για σένα. Οι άνθρωποι που σας συμπαθούν θα γιορτάσουν τη ζωή σας και θα νοιαστούν πραγματικά για εσάς. Θα είναι προφανές ότι κάποιος σας μισεί κρυφά όταν αρνείται να αναγνωρίσει τα καλά πράγματα που κάνετε.

Μπορεί να είναι δύσκολο να το αποδεχτείς, αλλά όσο πιο γρήγορα το κάνεις, τόσο πιο γρήγορα μπορείς να προχωρήσεις σε κάποιον που νοιάζεται πραγματικά για σένα.

4. Σε έχουν στην απ’ έξω

Θυμάσαι να σε αποκλείουν στο σχολείο από ορισμένες κλίκες ανθρώπων; Υπήρχε πάντα αυτή η ομάδα ανθρώπων που φαινόταν κλειστή και άφηνε τους άλλους από έξω.

Εδώ είναι το ενδιαφέρον μέρος: Πολλές φορές, προσποιούνταν ότι ήταν ευγενικοί και καλοί ακροατές, αλλά ήταν πραγματικά haters προς συγκεκριμένους ανθρώπους. Αν νιώθετε ότι σας αποκλείει κάποιος και θυμίζει γυμνάσιο, μπορεί να βλέπετε κρυφό μίσος. Αν και δεν είναι όλες οι ομάδες έτσι, δυστυχώς, πολλές είναι.

5. Διαδίδουν φήμες για σένα

Είναι τόσο επώδυνο όταν κάποιος διαδίδει μια φήμη για σένα, και ακόμη περισσότερο, όταν νομίζεις ότι ο φίλος σου το κάνει αυτό.

Σε μισεί κρυφά το ένα άτομο που νόμιζες ότι ήταν εκεί για σένα. Αλλά αντί να σας στηρίξει, πηγαίνουν πίσω από την πλάτη σου και διαδίδουν φήμες. Αν ακούσετε ότι ο φίλος ή συνάδελφος σας το έχει κάνει αυτό, είναι ένα τεράστιο σημάδι ότι μπορεί να μην σας συμπαθεί όσο νομίζατε. Στην πραγματικότητα, μπορεί να σας μισεί.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή