Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ιωάννινα: Προσφυγή της Περιφέρειας για την υπόθεση «Λούρου» που έφερε πρόστιμο 181 χιλ. ευρώ

Την απόφαση του να ασκήσει ένδικα μέσα στο Διοικητικό  Δικαστήριο για την υπόθεση του Λούρου ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι κατά την συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.

 «Είμαι υποχρεωμένος για την υπόληψή μου, για τους εργαζόμενους και τον ανάδοχο του έργου, τους κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής του Λούρου να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη κατά της απόφασης του Σώματος Επιθεωρητών και Ελεγκτών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την επιβολή προστίμου για τις εργασίες προστασίας από πλημμυρικά φαινόμενα που έγιναν σε τμήμα της κοίτης του ποταμού τον Οκτώβριο του 2022», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης.

Επισήμανε ότι οι παρεμβάσεις έγιναν για  αντιπλημμυρική προστασία, μετά από προηγηθέν πλημμυρικό φαινόμενο το οποίο είχε προκαλέσει ζημιές σε ιδιοκτησίες, πλημμυρίζοντας και  τμήμα της Εθνικής οδού.

Παράλληλα ανέφερε ότι είχαν γίνει αιτήματα από κατοίκους και επαγγελματίες, και πως οι εργασίες εκτελέστηκαν από ανάδοχο- κάτοικο της περιοχής,  σημειώνοντας ότι αυτές έγιναν σε περίοδο που ήταν σε ισχύ η «Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης».

www.ertnews.gr

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή