Ένα εύκολο και γευστικό πιάτο για οικογενειακά γεύματα της καθημερινότητας ή για μια βραδινή συνάθροιση με φίλους στα χαλαρά.
Υλικά
1 κιλό ταλιατέλες
1 κύβο ζωμό κότας
½ κιλό κιμά χοιρινό και κοτόπουλο
1 φλ. κρέμα γάλακτος
6 μανιτάρια κομμένα σε φέτες
½ φλ. λευκό κρασί
1 πρέζα κανέλα
½ κουταλάκι μπαχάρι
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι
Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι, την κανέλα και το μπαχάρι. Όταν μαραθούν τα μανιτάρια, προσθέτουμε το κρασί.
Αφού εξατμιστεί το κρασί, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Αναμιγνύουμε τις ταλιατέλες μαζί με τη σάλτσα.