Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ορκίζονται την Παρασκευή οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι Ηγουμενίτσας

Εστάλη το πρωί της Τετάρτης η πρόσκληση για την ορκωμοσία στους πέντε νέους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Ηγουμενίτσας, που θα αντικαταστήσουν τους συμβούλους που είχαν κηρυχθεί έκπτωτοι στις 10 Μαΐου, λόγω χρεών  προς τη ΔΕΥΑΗ Ηγουμενίτσας. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί ο έλεγχος και για τους προέδρους και τους κοινοτικούς συμβούλους που θα αντικαταστήσουν τους εννέα τοπικούς συμβούλους, οι οποίοι επίσης κηρύχθηκαν έκπτωτοι για την ίδια αιτία.

Συγκεκριμένα, από την παράταξη του δημάρχου κ. Νταή, θα ορκιστούν οι Θωμάς Ντούρος, Γιώργος Κυπριανός και Μιχάλης Θεοδώρου. Από τον συνδυασμό του κ. Λώλου, θα ορκιστεί η Ελένη Κουτούπη και από τον συνδυασμό του κ. Μπέζα, ο Μάριος Αναστασίου.

Οι κληθέντες έχουν περιθώριο πέντε ημερών για να προσέλθουν να ορκιστούν. Ωστόσο, οι νέοι σύμβουλοι δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη συνεδρίαση της Παρασκευής 31 Μαΐου, η οποία θα γίνει με τους 20 εναπομείναντες συμβούλους, ακόμα και αν οι νέοι ορκιστούν νωρίτερα, καθώς δεν είχαν ορκιστεί πριν την αποστολή της σχετικής πρόσκλησης. 

www.ertnews.gr

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή