Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Σε Άρτα και Ιωάννινα ο Στέφανος Κασσελάκης

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Ήπειρο, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, το πρωί της Τετάρτης συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς στην Άρτα, όπου προέβη σε κατηγορίες κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη για έλλειψη επικοινωνίας με τους πολίτες. Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης, συνάντησε πολίτες και καταστηματάρχες στη Φιλιππιάδα.

Στις επαφές του ο κ. Κασσελάκης, παρουσίασε την πρόταση για ένα νέο μοντέλο αδιαμεσολάβητης πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας και επανέλαβε τις προτάσεις του κόμματος για το φορολογικό σύστημα.

Τονίζοντας τη σημασία της συμμετοχής των πολιτών, αναφέρθηκε σε ζητήματα όπως η διαφθορά, η φορολογία και η αγροτική πολιτική, παροτρύνοντας σε ομόνοια για την αλλαγή στη χώρα, υπογραμμίζοντας μια νέα σχέση πολίτη-πολιτικής.

Υπό καταρρακτώδη βροχή πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας στα Γιάννενα, με τον Στέφανο Κασσελάκη να αναφέρεται στην ανάγκη τερματισμού της αλαζονείας της Νέας Δημοκρατίας και της αλλαγής στην πολιτική κουλτούρα του τόπου. Αναφέρθηκε και πάλι σε θέματα όπως η διαφθορά και η φορολογία, εκφράζοντας ανησυχία για τις υποκλοπές προσωπικών δεδομένων και τον τρόπο που – όπως είπε, η κυβέρνηση χειρίζεται τη δικαιοσύνη.

«Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη μέχρι η δικαιοσύνη να ανοίξει ρήγμα σε αυτή την εμπιστοσύνη με τη στάση της. Δεν έχω, πάντως, εμπιστοσύνη στο πώς χειρίζεται η κυβέρνηση τη δικαιοσύνη», τόνισε ο κ. Κασσελάκης».

Η περιοδεία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ήπειρο, ολοκληρώνεται σήμερα με επίσκεψη στο Καλπάκι, συνάντηση με το Δήμαρχο Πωγωνίου και επίσκεψη σε ομογενειακά χωριά της Νοτίου Αλβανίας.

www.ertnews.gr

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή