Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Θεσπρωτία: Δυνατότητα υποβολής δηλώσεων στο Κτηματολόγιο και μετά τις12 Απριλίου

Δυνατότητα υποβολής δηλώσεων στο Κτηματολόγιο και μετά τις 12 Απριλίου θα έχουν οι πολίτες, οι οποίοι θα μπορούν, κάνοντας χρήση της σχετικής νομοθεσίας, να υποβάλουν δηλώσεις εκπρόθεσμα μέχρι και τον Νοέμβριο.

Στην διευκρίνιση αυτή προχώρησε ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, κατόπιν επικοινωνίας του με το Εθνικό Κτηματολόγιο.

Όπως εξηγεί σε ανακοίνωσή του, η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ακίνητης περιουσίας για τους κατοίκους εσωτερικού ολοκληρώνεται, όπως είχε ανακοινωθεί, στις 12 Απριλίου.

Παρόλα αυτά οι πολίτες μπορούν να κάνουν χρήστη του Νόμου 5076/23 υποβάλλοντας εκπρόθεσμες δηλώσεις έως την τελική προθεσμία που προβλέπεται πανελλαδικά, δηλαδή στις 30 Νοεμβρίου 2024.

Σε κάθε περίπτωση οι ιδιοκτήτες ακινήτων σε περιοχές που περιλαμβάνονται στη διαδικασία κτηματογράφησης ενθαρρύνονται να υποβάλουν τις δηλώσεις τους το συντομότερο δυνατό, είτε μέσω του τοπικού Γραφείου Κτηματογράφησης, είτε ψηφιακά, ώστε να αποφύγουν δικαστικές διαμάχες στη συνέχεια“, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Βουλευτή.

www.ertnews.gr

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή