Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Βέλγιο: Δέκα οπαδοί του ΠΑΟΚ συνελήφθησαν από τη βελγική αστυνομία πριν τον αγώνα με τη Μπριζ

Λίγο πριν από τη σέντρα του προημιτελικού αγώνα του Conference League μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Μπριζ στις 10 το βράδυ της Πέμπτης, η αστυνομία στη «Βενετία του Βορρά» έχει ήδη συλλάβει δέκα οπαδούς του ελληνικού συλλόγου, σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομίας του Μπριζ, Λιάν Ντεπουρτέρ. Μεταξύ άλλων, οι συλληφθέντες οπαδοί είχαν στην κατοχή τους σιδερογροθιές και είχαν στις τσέπες τους πλαστά εισιτήρια για τον αγώνα.

Η βελγική αστυνομία ανέκοψε και έκανε έλεγχο σε δύο αυτοκίνητα. «Στο ένα από τα αυτοκίνητα, οι οπαδοί μετέφεραν πυροτεχνήματα και σιδερογροθιές. Στο δεύτερο, μετέφεραν πλαστά εισιτήρια», είπε η Λιάν Ντεπουρτέρ.

Εν τω μεταξύ, οι Έλληνες οπαδοί κατευθύνονταν προς την πλατεία ’t Zand του Μπριζ, όπου θα μπορέσουν να πάρουν το λεωφορείο για να μεταβούν στο γήπεδο στις 7 το απόγευμα. Μια άλλη μεγάλη ομάδα οπαδών σκοπεύει να φτάσει στο γήπεδο με τα πόδια, σύμφωνα με την αστυνομία. Περίπου 2.000 Έλληνες οπαδοί αναμένονται στην Μπριζ το βράδυ της Πέμπτης για έναν αγώνα που η αστυνομία θεωρεί επικίνδυνο. Η βελγική αστυνομία έχει πάρει μάλιστα ειδικά και πρόσθετα μέτρα.

Αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν στο Βέλγιο δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο και έμειναν εκτός γηπέδου.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή