Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Κώστας Τσουκαλάς: Ενσαρκώνει όλα τα ωφέλιμα του «ιστορικού ΠΑ.ΣΟ.Κ.»

Όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα έχουν αφήσει το αποτύπωμα τους. Ο ισολογισμός φυσικά είναι αρνητικός πράγμα που δείχνει ότι το ισοζύγιο της κάθε κυβέρνησης επιβαρύνθηκε από τα σφάλματα, έως και εγκλήματα.

Το ΠΑΣΟΚ φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση. Φαίνεται όμως ότι στις επιλογές του ψηφοδελτίου, έκανε σαφώς καλύτερη δουλειά από τον Μητσοτάκη ο οποίος μετέτρεψε την λίστα της ευρωβουλής σε πασαρέλα με πρόσωπα που είναι δεδομένο ότι στην πλειοψηφία τους, εάν εκλεγούν, όχι μόνο δεν πρόκειται να προσφέρουν τίποτα στην Ελλάδα, αλλά αντίθετα θα ζήσουμε κωμικοτραγικές στιγμές.

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ έχει δυο ισχυρές προσωπικότητες. Ο ένας είναι ο καθηγητής Γιάννης Μανιάτης. Ο μόνος άνθρωπος από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου που είχε το σθένος να ορθώσει ανάστημα στον ολέθριο Μάθιου Μπράιζα, ο οποίος έπαιξε έναν εξαιρετικά σκοτεινό ρόλο στα ενεργειακά της περιοχής μας. Το ίδιο έπραξε και μετά την αποχώρηση του από την κυβέρνηση, σε ανύποπτο χρόνο.

Η άλλη μεγάλη προσωπικότητα, είναι ο Κώστας Τσουκαλάς. Ο άνθρωπος αυτός έχει βοηθήσει χιλιάδες κόσμο, δίνοντας όλο του το είναι για να σώσει δουλειές, περιουσίες, ενώ δεν δίστασε να συγκρουστεί με μεγαθήρια για να προστατεύσει αδύναμους συμπολίτες μας.

Ο προεκλογικός του λόγος είναι μεστός, υπεύθυνος, τεχνοκρατικός μεν, αλλά με το συναίσθημα που παραπέμπει ευθέως στον Ανδρέα Παπανδρέου, όταν με την πολιτική του κατάφερε να μειώσει την κοινωνική αδικία στην Ελλάδα. Τον γνωρίζαμε ως ικανότατο νομικό, είναι όμως μία πραγματική αχτίδα φωτός ως πολιτικός.

Η γνώση που έχει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη ελληνική κοινωνία και η διάθεση που δείχνει, η οποία είναι εμφανώς πηγαία και όχι ξύλινη για να υφαρπάξει ψήφους, είναι η μεγαλύτερη ελπίδα προσφοράς εάν εκλεγεί ευρωβουλευτής. Πραγματικά εξαιρετικός, αξίζει τον σταυρό όσον επιλέξουν να ψηφίσουν ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις ευρωεκλογές…

ΠΗΓΗ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή